logo

wellness

Klasszikus hát- és nyakszirt masszázs 45perc
Klasszikus testmasszázs 60 / 90 perc
A legrégebbi gyógymódok egyike, különleges hatást fejt ki a betegségek megelőzésénél. Eltünteti a depresszió és a stressz káros hatásait, élénkít, erősíti a szervezet védekező mechanizmusait.A klasszikus masszázsnak köszönhetően jobban fogja érezni magát testileg-lelkileg. Bőre, izomzata nemcsak vérbővé, hanem ellazulttá válik.
Mézes méregtelenítő masszázs 40 perc
Ősi kultúrák és napjaink Tibetének masszázsa. A méz a hát felszínére kerülve, erős nyomómozdulatok segítségével mozgósítja a test természetes méregtelenítő folyamatait, képességeit. Így a méz jótékony hatása által olyan anyagok is távoznak a szervezetből, melyek más módon nem szabadulnának fel. A méreganyagok a bőr felszínére kerülnek, ragacsos masszát képezve, amit egyszerűen, de hatékonyan papírkendő segítségével eltávolítunk.
Lávaköves testmasszázs 60 / 90 perc
E masszázsforma terápiás jellegű, a teljes relaxáció és regeneráció fontos segédeszköze, melyet különleges anyagok, lávakövek és olajak felhasználásával végzünk. A végeredmény: a hát fájdalma enyhül, a negatív energia elillan, a fájdalom megszűnik, a test vérkeringése felgyorsul.
Alsó végtagok kézi nyirokmasszázsa 60 perc
Az egész test nyirokmasszázsa 90 perc
E masszázs a nyirokrendszer működését segíti. Nyugtató hatású, mert csak lassú mozdulatokkal végezhető. Megtisztítja a nyirokrendszert a benne felgyülemlett fáradságot okozó mérgektől.
Reflex talpmasszázs 30 perc
Kellemes és finom eljárás, de egyben fontos is, ugyanis talpunk testünk kicsinyített mása, így e masszázs közben közvetetten hatunk a szervekre. Ily módon enyhül a fejfájás, a derék- és hátfájás, megszűnnek a reumatikus fájdalmak, pozitív hatás éri az emésztőrendszert, enyhíti a magas vérnyomást.
Meridián masszázs 80 perc
A meridiánok egy bizonyos energia - kört alkotnak. A chi energiák ezeken a konkrét mezőkön futnak, így bizonyos szervek részévé válnak, megteremtve és megtartva ezzel a szervezet harmóniáját.
Egyéb szolgáltatások - Fodrászat / Manikür / Pedikür / Kozmetikai kezelések - igény szerint
 

 

levent arac kiralama beykoz arac kiralama cekmekoy arac kiralama havaalani arac kiralama dudullu arac kiralama